Who cries fucks who smiles

Braciola Cilentana (Sud Italia) - Cilentana Chop (South Italy)

Ingredienti

  • 1 kg di carne di maiale o vitello (muscolo)

  • 1 litro e mezzo di passata di pomodoro

  • cipolla

  • aglio

  • prezzemolo

  • formaggio di capra a tocchetti

     

  1. Aprire il muscolo a libro e riempirlo con aglio tagliato a pezzettini, prezzemolo, tocchetti di formaggio e peperoncino (a piacere).

  2. Arrotolare la carne e fermare il tutto con spago.

  3. In un tegame, mettere a soffriggere la cipolla e la carne, far rosolare per qualche minuto.

  4. Aggiungere il passato di pomodoro e il basilico. Cuocere per circa due ore.

Ingredients

  • 1 kg of pork or veal (muscle)

  • 1 liter and half of tomato sauce

  • onion

  • garlic

  • parsley

  • goat cheese in chunks

     

  1. Open the muscle like a book and fill it with the garlic cut into small pieces, parsley, chunks of cheese and chilli pepper (by personal taste).

  2. Roll up the meat and stop everything with a twine.

  3. In a saucepan, fry the onion and the meat, brown for a few minutes.

  4. Add the tomato paste and basil. Cook for about two hours.